unknown
×

Pachet pentru Piele uscată Shea + Rosa

×

În interiorul acestui pachet luxos, veți găsi două produse deosebite care lucrează împreună pentru a vă transforma pielea din ternă și deshidratată în radiantă și suplă.

Mai departeArată mai puțin
43,25 Lei 54,06 Lei
-20%
În loc de 54,07 Lei, luate separat.
Acest pachet conține
Referință:
PT-E105
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(2)
Descriere Pachet pentru Piele uscată Shea + Rosa

Duo de îngrijire a pielii pentru pielea uscată: Pachetul nostru de unt de frumusețe Shea și ulei de frumusețe Rosa Mosqueta.

Descoperiți secretul pentru o piele perfect hrănită și hidratată cu acest set îngrijit de experți, conceput pentru a aborda direct uscăciunea. În interiorul acestui pachet luxos, veți găsi două produse deosebite care lucrează împreună pentru a vă transforma pielea din ternă și deshidratată în radiantă și suplă.

În primul rând, răsfățați-vă cu untul bogat și catifelat Shea Beauty Butter. Renumit pentru proprietățile sale de hidratare profundă, acest unt luxuriant pătrunde adânc pentru a oferi o hidratare intensă. Spuneți adio petelor descuamate și aspre și bună ziua unei atingeri netede și moi care durează toată ziua. Infuzat cu vitamine și acizi grași naturali, revitalizează și calmează, lăsând pielea confortabilă și întinerită.

Untul de Shea Beauty Butter este completat de uleiul de frumusețe Rosa Mosqueta Beauty Oil, un elixir puternic cunoscut pentru abilitățile sale de regenerare a pielii. Acest ulei ușor nu numai că îmbunătățește elasticitatea, dar ajută și la diminuarea aspectului liniilor fine și al cicatricilor. Încărcat cu acizi grași esențiali și antioxidanți, acesta promovează o strălucire tinerească în timp ce fortifică bariera naturală a pielii împotriva factorilor de stres din mediu.

Împreună, aceste două produse puternice oferă o soluție completă pentru oricine dorește să combată uscăciunea și să obțină un ten sănătos și radiant. Experimentați efectele sinergice ale hidratării profunde ale Shea Beauty Butter și ale puterii regenerative ale Rosa Mosqueta Beauty Oil și îmbrățișați încrederea unei pieli frumos hrănite.

Îmbunătățiți rutina de îngrijire a pielii cu această combinație perfectă și dezvăluiți adevăratul potențial al pielii dumneavoastră. Perfect pentru oricine caută să își răsfețe pielea cu cele mai bune ingrediente din natură.

Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
PT-E105

Pachet pentru Piele uscată Shea + Rosa beneficii

@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare